Työpaikkailmoitus

Kulttuurintutkimuksen seura etsii toimihenkilöä

Kulttuurintutkimuksen seura etsii toimihenkilöä 1.1.2019 alkaen

Kulttuurintutkimuksen seura ry hakee henkilöä hoitamaan seuran sihteerin, rahastonhoitajan sekä Kulttuurintutkimus-lehden toimitussihteerin tehtäviä. Työ on palkkioperustainen eikä se ole paikkaan tai aikaan sidottu. Tehtävä sopii hyvin lisätyöksi muun työn tai opintojen ohella. Seura tarjoaa sihteerin työhön tarvittavan infran kuten tarvittavat ohjelmistot, puhelimen sekä internetyhteyden.

Tehtäviin kuluu keskimäärin korkeintaan 30 työtuntia kuukausittain. Nämä eivät jakaannu tasaisesti joka kuukaudelle vaan vaihtelevat kyseessä olevien tehtävien mukaan.

Tehtävien hoitamisesta maksetaan palkkio, jonka suuruus on 450 euroa kuukaudessa ja se maksetaan neljännesvuosittain. Mikäli kiinnostusta ja osaamista riittää, lehden taitto voidaan siirtää sihteerille ensimmäisen vuoden jälkeen. Tässä tapauksessa palkkion suuruutta tarkistetaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä 19.11.2018 mennessä seuran puheenjohtajaan Anna-Kaisa Ekiin anna-kaisa.r.ek[at]jyu.fi ja kerrot itsestäsi sekä miksi kiinnostuit tehtävästä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa seuran sihteeri Minna Nerg minna.m.nerg[at]jyu.fi, puh. 050 599 8842.

Yhdistyksen verkkosivut

Seura Facebookissa