Työpaikkailmoitus

SKS hakee kirjastoonsa sijaista ajalle 14.1.–10.7.2019

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii tutkimuslaitoksena, muistiorganisaationa ja kulttuurijärjestönä. Sen osastot ovat arkisto, kirjasto, tutkimusosasto, kustantamo ja FILI – kirjallisuuden vientikeskus sekä hallinto-osasto. Seuraan kuuluu runsaat 2 500 jäsentä. SKS:n palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin kahdeksankymmentä henkilöä.

SKS hakee kirjastoonsa sijaista ajalle 14.1.–10.7.2019

SKS:n kirjasto on kulttuurien tutkimuksen ja kirjallisuudentutkimuksen tieteellinen erikoiskirjasto. Kirjasto palvelee tiedeyhteisöä ja opiskelijoita sekä muita tiedontarvitsijoita.

Informaatikon tehtävässä painottuvat kirjallisuudentutkimuksen kirjastopalvelut. Tehtäviin kuuluvat mm. tietoaineistojen valinta ja hankinta, aineistojen sisällönkuvailu, luettelointi ja tietopalvelu. Informaatikko osallistuu myös asiakaspalveluun ja muuhun kirjastotyöhön. Informaatikolta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä informaatioalan opintoja.

Sijaiseksi palkattavan henkilön tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja täyttää jokin seuraavista edellytyksistä:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
    alle 30-vuotias äskettäin korkeakoulututkinnon suorittanut tai
    vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 23.11.2018 klo 16 mennessä yhtenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen .  Kirjoita viestin aihekenttään otsikoksi Informaatikko.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Cecilia af Forselles, puh. 044 3222 373.