Työpaikkailmoitus

Vaasan kaupungin museot etsii näyttelyamanuenssin sijaista

Vaasan kaupungin museot etsii näyttelyamanuenssin sijaista ajalle 18.10.2021-18.3.2022.

Vaasan kaupungin museoihin kuuluvat Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Vaasan taidehalli ja Vanhan Vaasan museo. Vaasan kaupungin museoilla on alueellisen vastuumuseon tehtävä Pohjanmaan maakunnan alueella. Museoiden kulttuurihistorialliset, taide- ja luonnontieteelliset kokoelmat ovat laajat ja museoiden näyttelytoiminta vilkasta.

Amanuenssi vastaa osaltaan vaihtuvien näyttelyiden toteuttamisesta, niiden oheisohjelmasta ja tiedotuksesta. Hän osallistuu näyttelyiden suunnittelemiseen ja ideointiin yhdessä näyttelyprosessin muun henkilökunnan kanssa näyttelypäällikön alaisuudessa.

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa. Pääaineena taidehistoria, taiteentutkimus, kulttuurihistoria, kansatiede tai museologia.

Sekä kokemusta näyttelytyöstä. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi. Edellytämme kokemusta museotyöstä.

Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä digitaalisen ja sosiaalisen median osaamista.

Koeaika on kolme kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja ja työtodistukset.

Työ alkaa: 18.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hae työtä osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/nayttelyamanuenssin-sijaisuus-vsa905-02-219-21/. Hakuaika: 30.9-18.10.2021