Työpaikkailmoitus

Amanuenssi Haminan kaupungin museoihin

Haminan kaupungin museot hakee näyttely- ja yleisötyöstä vastaavaa

AMANUENSSIA

Tehtävä täytetään toistaiseksi määräaikaisesti ajalle 1.4.2020-31.12.2023.

Haminan kaupungin museot hoitaa kolmea kulttuurihistoriallista museokohdetta: Haminan kaupunginmuseota, Kauppiaantalomuseota sekä Vehkalahden kotiseutumuseota. Olemme rohkeasti tulevaisuuteen suuntautunut ja aktiivisesti kehittyvä museotoimija, joka on osa kaupungin Tapahtumatuotanto ja museot -yksikköä.

Haemme nyt joukkoomme näyttely- ja yleisötyöstä vastaavaa amanuenssia. Amanuenssi osallistuu museoiden näyttelyiden ja yleisötapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä koordinoi museoiden yleisötyötä. Lisäksi amanuenssi vastaa tietopalveluasiakkaista ja toimii tarvittaessa tapahtumatuotantopäällikön sijaisena museoita koskevissa asioissa.

Sinua odottavat mukava työyhteisö sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Viihtyisä työpaikkasi sijaitsee keskellä historiallista, arkkitehtuuriltaan ainutlaatuista linnoituskaupunkia, jossa on noin 20 000 asukasta.

Tehtävään valittavalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy arvosana vähintään kahdesta ns. museoaineesta (arkeologia, historia, kansatiede, taidehistoria) sekä museologiasta. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa aikaisempi työkokemus museonäyttelyiden toteuttamisesta sekä museoiden yleisötyöstä. Kielitaito (venäjä, englanti) katsotaan eduksi.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.Tehtävään valittavalla on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi<http://www.kuntarekry.fi/> tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 Hamina.

Hakuaika päättyy 28.2.20 klo 16.00

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/vapaa-aika-liikunta/museot/

Tapahtumatuotantopäällikkö, museojohtaja Paula Kouki

puh. 040 746 4220