Työpaikkailmoitus

Amanuenssi Sinebrychoffin taidemuseoon

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.
 
Haemme nyt
 
Sinebrychoffin taidemuseoon aktiivista ja osaavaa
 
AMANUENSSIA
 
Amanuenssina osallistut monipuolisesti taidemuseon toimintaan erityisenä vastuualueena näyttelyiden suunnittelu ja toteuttaminen museon muun henkilökunnan kanssa. Edellytämme sinulta taidemuseoalalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa pääaineena taidehistoria sekä taidemuseoalan kokemusta. Erityisesti arvostamme vanhan eurooppalaisen taiteen tuntemusta, kokemusta kansainvälisten projektien johtamisesta ja aktiivista otetta toiminnan kehittämiseen.
 
Tehtäviisi kuuluu myös julkaisujen toimittaminen. Toivomme sinulta hyvää kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, paineensietokykyä ja joustavuutta.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisömme jäsenenä sekä näköalapaikan kansainväliseen taidemuseokenttään.
 
Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 5.1.2015 tai sopimuksen mukaan.
 
Hakuaika päättyy 7.11.2014. Hakemus sisältää ansioluettelon, keskeisten työtodistusten jäljennökset sekä palkkatoiveen ja se osoitetaan museonjohtaja Kirsi Eskeliselle osoitteeseen Sinebrychoffin taidemuseo Bulevardi 40, 00120 Helsinki.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Kirsi Eskelinen p. 029 450 0490 pe 31.10. klo 13–16.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Vivikka Richt
Viestintäpäällikkö
Head of Communications
 
Kansallisgalleria
Finnish National Gallery
Kaivokatu 2
00100 Helsinki
FINLAND