Työpaikkailmoitus

Asiakaspalveluvastaava

Suomen kirjainstituutin säätiön kotipaikka on Suomen kirjapääkaupunki Sastamala. Säätiön alla toimii kolme yksikköä: Suomen kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo.

 

Asiakaspalveluvastaava (sijaisuus)

Etsimme innostuneeseen joukkoomme positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluvastaavaa. Arvostamme markkinointi- ja viestintäosaamista, kielitaitoa sekä kiinnostusta paikalliskulttuuria ja museotoimintaa kohtaan. Toivomme työntekijältä itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä visuaalista silmää. Sinulla on vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Edellytämme kaupallisen alan, matkailun tai muuta sopivaa tutkintoa ja/tai kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä taloushallinto-osaamista, esimiestaitoja ja organisointikykyä.

Työntekijä vastaa asiakaspalveluyksiköstä ja myymälän liiketoiminnasta. Hän vastaa mm. myymälän kehittämisestä, tilavuokrauksesta ja palvelupakettien suunnittelusta ja myynnistä. Hän osallistuu myös tapahtumien tuottamiseen, markkinointiin ja museoiden kehittämiseen matkailukohteena. Asiakaspalveluvastaava toimii asiakaspalveluhenkilöstön esimiehenä.

Työsuhde on hoitovapaan sijaisuus 1.10.2017–31.8.2018, työn voi aloittaa jo aikaisemmin. Peruspalkka on 2 220 €/kk.

Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä.  Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa vt.johtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse () 17.7. asti tai puhelimitse (p. 050 313 1414) ti 18.7. klo 9–12.

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan vt. johtajalle 6.8.2017 mennessä joko postitse Marja Hänninen-Tolvi, Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona . Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.