Työpaikkailmoitus

Avoimia työpaikkoja Museovirastossa

Avoimia työpaikkoja Museovirastossa: erikoisasiantuntija Museoalan kehittäminen -yksikköön sekä erikoisasiantuntija Kulttuuriympäristöpalvelut -osastolle, Ohjaus ja tuki -yksikköön

Erikoisasiantuntija Museoalan kehittäminen -yksikköön

Museovirastoon haetaan erikoisasiantuntijaa Museoalan kehittäminen -yksikköön vakituiseen virkasuhteeseen museoiden valtionosuusjärjestelmän uudistamiseen ja toimeenpanoon liittyviin tehtäviin sekä Museoviraston ja museoiden välisen yhteistyön kehittämiseen. Tehtävä täytetään 1.1.2019 alkaen.

Museoalan kehittäminen -yksikkö vastaa Suomen museoalan yleisestä kehittämisestä ja tukemisesta, museoiden alueellisen tai erikoisalan toiminnan sopimusohjauksesta, valtionavustusten jakamisesta ja museoihin liittyvän tiedon keräämisestä ja välittämisestä kaikilla museosektoreilla.

Erikoisasiantuntija Kulttuuriympäristöpalvelut -osastolle, Ohjaus ja tuki -yksikköön

Haemme Museovirastoon erikoisasiantuntijaa Kulttuuriympäristöpalvelut -osastolle, Ohjaus ja tuki -yksikköön vakituiseen virkasuhteeseen museoiden valtionosuusjärjestelmän uudistamiseen ja toimeenpanoon liittyviin tehtäviin sekä Museoviraston ja museoiden välisen yhteistyön kehittämiseen. Tehtävä täytetään 1.1.2019 alkaen.

Ohjaus ja tuki -yksikkö vastaa kulttuuriympäristön kehittämistehtävistä, toteuttaa hankkeita sekä osallistuu kulttuuriympäristön asiantuntija- ja viranomaistehtäviin.

Tarkemmat tiedot: https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat