Muut ilmoitukset

Ehdota opinnäytettä kulttuuripolitiikan tutkimuksen  gradupalkinnon saajaksi

Ohjaaja, ehdota opinnäytettä kulttuuripolitiikan tutkimuksen   gradupalkinnon saajaksi!

Kulttuuripolitiikan tutkimuksen seura palkitsee vuosittain opiskelijan, joka on opinnäytetyössään käsitellyt ansiokkaalla tavalla kulttuuripolitiikan tutkimukseen liittyviä aiheita. Voittajalle luovutetaan kunniakirja sekä 300 euron stipendi. Lisäksi voittajalla on mahdollisuus kirjoittaa opinnäytetyönsä pohjalta tiedeartikkeli seuran vuosikirjaan.

Palkittavaksi voi tulla kulttuuripolitiikan alaan liittyvä pro gradu tai ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyö, joka on hyväksytty missä tahansa Suomen korkeakoulussa vuoden 2019 aikana. Kulttuuripolitiikan käsite ymmärretään laajasti; opinnäyte voi käsitellä kulttuuripolitiikkaa esimerkiksi sosiaalitieteiden, politiikkatieteiden, taiteen ja kulttuurien tutkimuksen, liiketaloustieteiden, oikeustieteiden, taiteellisen tutkimuksen tai kulttuurituotannon viitekehyksessä.

Jokainen gradun vuonna 2019 kirjoittanut opiskelija voi myös itsenäisesti asettaa oman opinnäytteensä ehdolle.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä opinnäytetyön ja sen arvostelulausunnon pdf-muodossa seuran sähköpostiosoitteeseen . Jos opinnäyte on luettavissa verkossa riittää, että lähettää arvostelulausunnon lisäksi linkin sivustolle, jossa se on luettavissa.

Päätöksen palkinnon saajasta tekee kolmijäseninen raati, jonka puheenjohtajana toimii julkisoikeuden apulaisprofessori Pauli Rautiainen.

Ehdotukset tulee lähettää 30.4.2020 mennessä.

Toivomme runsasta osanottoa!

Mari Aholainen
Kulttuuripolitiikan tutkimuksen seuran puheenjohtaja

Kulttuuripolitiikan tutkimuksen seura on vuonna 2012 perustettu tieteellinen seura, joka pyrkii edistämään ja tekemään tunnetuksi kulttuuripolitiikkaan kohdistuvaa tutkimusta Suomessa sekä tukemaan alan kansainvälistä yhteistyötä. Seura järjestää vuosittain kulttuuripolitiikan tutkimuspäivät. Seuran jäseneksi voi liittyä seuran Internet-sivujen kautta osoitteessa: http://www.kulttuuripolitiikantutkimus.fi