Työpaikkailmoitus

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen AMANUENSSIA

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen AMANUENSSIA

Etsimme kokoelmatiimiin kehittämisorientoitunutta amanuenssia, jolla on kokoelmahallinnan ja -prosessien vankkaa tuntemusta sekä kokemusta sisältöjen tuottamisesta näyttely- ja tutkimushankkeissa myös kansainvälisellä tasolla. Amanuenssin tehtäviin kuuluu kokoelmatoiminnan hallintaan, suunnitteluun, koordinointiin, saavutettavuuteen ja kehittämiseen liittyvät asiantuntijatehtävät sekä sisällöntuotantoon liittyvä kuratointi ja tutkimus. Kokemus projektinvetämisestä, julkaisujen suunnittelusta ja toimittamisesta katsotaan eduksi.

Edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, ideointi- ja kehittämiskykyä, ongelmanratkaisukykyä, ennakoivaa oma-aloitteisuutta, muutosjoustavuutta sekä paineensietokykyä. Toivomme sinulta ulospäin suuntautunutta, innostunutta ja yhteistyöhakuista työotetta. Sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää yhteyksiä eri yhteistyötahoihin. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta myös itsenäistä ja kriittistä ajattelua kehittämistyöhön.

Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta museotyöstä. Tuntemus julkisen taiteen asiantuntijatehtävistä sekä tilausteosprosesseista katsotaan eduksi. Edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja sekä kielellistä tarkkuutta. Työssä tarvitset hyvää kuvataiteen ja alan verkostojen tuntemusta. Arvostamme syvällistä kuvataide-ja muotoilukentän sisältöjen tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän energisessä ja kehittyvässä museossa sekä ikkunan kiinnostaviin kokoelmasisältöihin. Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmästä taidemuseosta vieläkin merkittävämpää, hae paikkaa ja täytä hakulomake 16.6.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Henna Paunu puh. 046 824 6354 3.6. klo 15-16 ja 7.6. klo 12-13.

Ystävällisin terveisin,

Ida Oinonen

Hr- ja johdon assistentti

EMMA – Espoo Museum of Modern Art
Ahertajantie 5, Espoo
PL 6661, 02070 Espoon kaupunki
P.O Box 6661, FI-02070 City of Espoo

+358 (0)447790268


www.emmamuseum.fi