Artikkelipyyntö

Ennen ja nyt etsii 1800-lukua käsitteleviä artikkeleita

Tammikuussa järjestettiin Helsingissä 1800-luvun tutkimuksen verkoston 8. vuosikonferenssi, johon osallistuttiin jälleen mitä erilaisimmilla esitelmillä. Aiheiden mielenkiintoisuuden ja laajan kirjon ansiosta Ennen ja nyt on kiinnostunut julkaisemaan 1800-luku-artikkeleita tänäkin vuonna. Viimevuotisesta konferenssista tehty teemanumero (3/2015 – ”Liikkeellä pitkällä 1800-luvulla”) löytyy osoitteesta http://www.ennenjanyt.net/numerot/2015-2/

Artikkeleita voivat lähettää kyseisessä konferenssissa esitelmän pitäneet. Referee-artikkelit käyvät läpi double blind -vertaisarvioinnin, kun taas muut artikkelit toimitetaan lehden toimituskunnassa.

Tekstit toimittaa FM Taneli Hiltunen Turun yliopistosta. Ehdotukset artikkeleiksi voi lähettää osoitteeseen . Maksimissaan liuskan mittaisten ideapaperien deadline on 30.4., ja lopullisten tekstien deadline on 31.8.2016.

 

Ennen ja nyt on julkaisuluokituksessa 1. tason tieteellinen aikakauskirja. Sen taustalla vaikuttaa neljä julkaisijatahoa: Agricola-Suomen historiaverkko, Historiallinen Yhdistys ry, Suomen Historiallinen Seura ry ja Turun Historiallinen Yhdistys ry.

 

Ennen ja nyt -lehden vakituisena päätoimittajana toimii FT Lauri Keskinen.