Työpaikkailmoitus

Erikoistutkija Kansallisarkistoon

Kansallisarkistossa on avoinna erikoistutkijan toistaiseksi voimassa oleva virka. Virka on tarkoitus täyttää 1.1.2021. Virka on viraston yhteinen ja se on sijoitettu Tutkimus- ja asiantuntijapalvelut palvelualueelle. Virka voidaan siirtää toiselle palvelualueelle. Viran sijoituspaikka on Helsinki.

Erikoistutkija vastaa Kansallisarkiston heraldisten palveluiden toteuttamisesta ja kehittämisestä, toimii heraldisen lautakunnan sihteerinä sekä osallistuu Kansallisarkiston tunnettuuden edistämiseen sisällöntuottajana.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa osaamista viran alaan kuuluvissa tehtävissä. Arvostamme heraldiikan laajaa tuntemusta, käytännön yhteistyökykyä ja esiintymiskokemusta sekä perehtyneisyyttä sisällöntuottamisen työkaluihin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa ja monipuolista kielitaitoa, molempien kotimaisten kielien hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, tietoteknistä osaamista sekä kykyä oppia nopeasti uutta ja uudistaa toimintaa.

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta

Hakuaika päättyy: 30.9.2020 klo 16:15

Lisätietoja tehtävästä:
Anne Wilenius
Kehittämispäällikkö
050 311 6664