Työpaikkailmoitus

Erikoistutkija kulttuuriympäristön kehittämistehtäviin Museovirastoon

Haemme määräaikaiseen tehtävään (5 kk, sijaisuus) erikoistutkijaa kulttuuriympäristön kehittämistehtäviin Museovirastoon

Tehtävän kuvaus
Haemme Kulttuuriympäristöpalvelut-osastolle Ohjaus ja tuki -yksikköön rakennusperinnön asiantuntijaa määräaikaiseen (5 kk) sijaisuuteen. Tehtävään sisältyy kulttuuriympäristön asiantuntija- ja viranomaistehtäviä sekä kehittämistehtäviä, jotka liittyvät erityisesti rakennusperintöön. Pääset osaksi moniammatillista kulttuuriympäristötyöstä innostunutta työyhteisöä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä.

Hakijalta odotamme
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa kulttuuriympäristötyöhön soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kulttuuriympäristön, erityisesti rakennetun kulttuuriympäristön tuntemusta, sekä hyvää perehtyneisyyttä kulttuuriympäristön vaalimisen periaatteisiin ja käytäntöihin sekä perehtyneisyyttä Museoviraston työalaan ja sen toimintaympäristöön.

Lisäksi edellytetään viestintä-, esiintymis-, ilmaisu- ja neuvottelutaitoja, kykyä kansainväliseen toimintaan sekä tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan tuntemusta. Samoin edellytetään aktiivista kehittämisotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan tuntemusta sekä kykyä digitaaliseen työskentelyyn.

Eduksi luetaan tutkijakoulutus (FL, FT, muut), muu alan jatko- ja täydennyskoulutus, täydentäviä valmiuksia antava kouluttautuminen ja työkokemus sekä kokemus hanke- ja kehittämistyöskentelystä.

Työssä tarvittava kielitaito
Edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin kielen taitoa. Monipuolinen kielitaito ja valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ovat eduksi.

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Määräaikainen, 5 kk
Työaika: Virastotyöaika 36 h 45 min/vko
Tehtävä alkaa: sopimuksen mukaan, täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä.
Hakemukset lähetetään osoitteeseen:

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 9 (3 153,32 euroa/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.

Edut
Virastossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaa-järjestelmä sekä työaikapankki-järjestelmä.

Toimipiste
Museovirasto, Sturenkatu 2a, 00101 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä
Ulla Salmela, yli-intendentti, Ohjaus ja tuki -yksikkö, Kulttuuriympäristöpalvelut, Museovirasto. Puh. 0295 33 6251, sähköposti: