Työpaikkailmoitus

Etsivän virka terrorismi ja ääriliikkeet -yksikössä Suojelupoliisissa

Suojelupoliisissa on avoinna etsivän virka terrorismi ja ääriliikkeet -yksikössä – lue lisää www.valtiolle.fi

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen etsivän 08.05 virka, sijoituspaikkana terrorismi ja ääriliikkeet -yksikkö.

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 18 kohdassa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito voidaan lukea eduksi.

Etsivän tehtävänä on terrorismin torjunta ja ääriliikkeet -yksikön valvontatoiminnon tietoverkkotiedustelua ja data-analyysia toteuttavan ryhmän asiantuntijana toimiminen. Etsivä toteuttaa tietoverkkotiedustelua yksikön johdon määrittelemien tiedustelutavoitteiden saavuttamiseksi. Etsivä osallistuu tietoverkkotiedustelun kehittämiseen.

Hakijalta odotamme halua kehittää omaa osaamistaan ja tietoverkkotiedustelua toimialana. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävien hoitamisen kannalta. Kokemus verkkotiedustelusta sekä terrorismintorjunnan ja ääriliikkeiden toimialan tuntemus voidaan katsoa eduksi.

Virka pyritään täyttämään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylitarkastaja Risto Värtö, puh. 0295 480 138.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisen järjestelmän kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa Suojelupoliisin kirjaamoon osoitteella Suojelupoliisi, PL 151, 00121 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 11.1.2017 klo 16.15.

Hallintopäällikkö Leena Kostiander