Työpaikkailmoitus

Hae amanuenssiksi Hyvinkään museoon

Oletko kiinnostunut taidekokoelmista ja näyttelyjen suunnittelusta? Pidätkö tapahtumatyöstä ja viestintätehtävistä? Jos vastaus on kyllä, tämä on sinun paikkasi!

Etsimme Hyvinkään taidemuseoon amanuenssia, joka vastaa taidekokoelmiemme hallinnasta. Osallistut myös kotimaisen ja kansainvälisen näyttelytoiminnan, tapahtumien ja muun ohjelmiston suunnitteluun ja toteutukseen. Olet aktiivisesti mukana museomme viestinnässä perinteisen ja sosiaalisen median avulla.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opinnot museoaineissa. Taidehistorian ja taidekasvatuksen opinnot luetaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi kokemusta luettelointi- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä sekä hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä. Odotamme myös sujuvaa kynää, hyvää esiintymistaitoa ja kielitaitoa.

Hyvinkään taidemuseossa pääset kehittämään toimintaamme ja kehittymään myös itse. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja itsenäisen tehtävän mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Hyvät etätyömahdollisuudet ja liukuva työaika mahdollistavat joustavan työnteon.

Hyvinkää on ollut tunnettu taiteilijoistaan aina 1900-luvun alusta saakka ja kaupungissa asuu yhä runsaasti ammattitaiteilijoita. Hyvinkään taidemuseon kokoelmiin kuuluu tällä hetkellä noin 2 600 teosta, ja kokoelmia kartutetaan vuosittain. Taidemuseon näyttelytoiminta painottuu kotimaiseen ja kansainväliseen nykytaiteeseen sekä oman alueen vanhaan ja uudempaan kuvataiteeseen. Taidemuseossa avattiin kesäkuussa 2019 toiminnallinen kokoelmanäyttelytila Taidelabra, jonka kehitystyö yhdessä museon sidosryhmien kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. Jatkossa museo tulee panostamaan entistä vahvemmin yleisötyöhön ja taidekasvatukseen.

Hyvinkään taidemuseo on osa Hyvinkään kaupungin sivistystoimeen kuuluvaa Hyvinkään museopalveluita, jotka muodostavat taidemuseo ja kaupunginmuseo. Hyvinkään taidemuseo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Jussintorin liikekeskuksessa, lähellä rautatieasemaa.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työavain: 255818
Hakuaika päättyy: 6.11.2019 klo 18.00
Työ alkaa: 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: KVTESin mukaan

Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja tiedot suosittelijoista.
Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, muutoin valinta raukeaa.