Työpaikkailmoitus

Haetaan määräaikaista apurahatutkijaa Koneen säätiön rahoittamaan hankkeeseen

Haetaan määräaikaista apurahatutkijaa Koneen säätiön rahoittamaan hankkeeseen ”Yhteiskunnallisten eriarvoisuuksien väkivaltaistavat tulkinnat. Läpileikkaus suomalaisen yhteiskunnan nykykeskusteluista ja hyvinvointivaltion ammattilaisten käsityksistä.” Tutkijan tehtävänä on (1) kerätä kvalitatiivista aineistoa hyvinvointivaltion ammattilaisten väkivaltaan liittyvistä tulkinnoista kulttuurierojen, sukupuolen ja marginalisaation konteksteissa, (2) analysoida aineistoa ja (3) kirjoittaa analyysin tuloksista yhteistyössä hankkeen muiden tutkijoiden kanssa.

Apurahan määrä ja rahoituskauden pituus määräytyvät tehtävään valittavan akateemisen uravaiheen perusteella. Hankkeessa on tarjolla tutkijatohtorin apurahaa (2 700 euroa) 14 kuukaudeksi jo väitelleelle tutkijalle tai väitöskirjantekijän apurahaa (2 360 euroa) 16 kuukaudeksi maisteritasoiselle tutkijalle. Tutkijatohtorin tehtävään valittavalta vaaditaan tohtorin tutkinto ja väitöskirjantekijän tehtävään valittavalta maisterin tutkinto hankkeen aihepiiriin soveltuvalta alalta. Molemmissa tehtävissä eduksi katsotaan kokemus kvalitatiivisesta tutkimustyöstä.

Tehtävä alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ toteutetaan Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella tai sopimuksen mukaan etätyönä. Vapaamuotoinen hakemus ja hakijan CV toimitetaan osoitteeseen   6.10.2017 mennessä. Lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta tai puhelimitse p. 050 3784324/Tuija Virkki.

Hanketietoa:

https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/yfi/en/research/projects/sustainability/social-inequalities-and-discourses-of-violence-current-controversies-in-finnish-online-forums-and-discussions-among-welfare-state-professionals