Työpaikkailmoitus

Haetaan museo-oppaita Espoon kaupunginmuseolle kesäkauden ajaksi

Haemme juuri nyt asiakaspalveluhenkisiä museo-oppaita Espoon kaupunginmuseolle kesäkauden ajaksi. Työpisteet ovat Koulumuseo Lagstad, Huvilamuseo Villa Rulludd, KAMU, Talomuseo Glims ja Saaristomuseo Pentala. Eniten tunteja on tarjolla ajanjaksona toukokuun alusta syyskuun puoliväliin. Silloin työ painottuu Saaristomuseo Pentalaan, KAMUun WeeGeellä ja Talomuseo Glimsiin. Olisitko kiinnostunut monipuolisesta ja ihmisläheisestä työstä museossa?

Tutustu museoihin: http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/2288, https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/1946, https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/pentala, https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/lagstad, https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/rulludd

Museo-opas työskentelee Saaristomuseo Pentalassa ja Talomuseo Glimsissä asiakaspalvelussa, museokaupassa sekä opastustyössä. Hän kohtaa asiakkaita monissa tilanteissa, sillä museolla on runsaasti erilaisia tapahtumia ja palveluita. Varaukset otetaan vastaan puhelimitse ja varaukset viedään talteen museon verkossa olevaa varausjärjestelmää (Timeworks) käyttäen. KAMUssa, Huvilamuseo Villa Rulluddissa ja Koulumuseo Lagstadissa museolla ei ole museokauppaa, joten työ painottuu opastus- ja asiakaspalvelutyöhön. Museo-oppaat osallistuvat ajoittain myös museon viestintätyöhön viemällä mm. tapahtumia erilaisiin tapahtumakalentereihin ja osallistumalla museon someviestintään. Kesällä Talomuseo Glimsissä on kanoja, joten tehtäviisi kuuluu myös kanojen ruokkiminen. Saaristomuseo Pentalassa puolestaan on lampaita. Tehtävänkuva muotoutuu osittain myös oman osaamisesi mukaan. Se voi olla esimerkiksi kartan piirtämistä tai internetsivujen tarkastamista. Pentala on saaristossa ja sinne pääsee reittiveneellä. Museolla on myös oma Buster-vene. Pentala, KAMU ja Glims ovat avoinna ti-su, joten työhön kuuluu usein viikonlopputyötä.

Työtehtäviin perehdytetään ja perehdytys ajoittuu huhtikuulle. Työvuoroja on tarjolla huhtikuusta eteenpäin, kesällä töitä on tarjolla 20-30 t/vko ja työ jatkuu keikkatyönä kesän jälkeen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja haluat luoda kiireenkin keskellä jokaiselle asiakkaalle onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen.
– Olet kiinnostunut historiasta, eduksi katsotaan aiempi kokemus museotyöstä tai oppaan työstä.
– Sinulla on hyvät ATK-taidot. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta kassa- ja varausjärjestelmistä.
– Työkielenä tehtävässä on suomen kieli, mutta ruotsin ja englannin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.
– Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi ja olet oma-aloitteinen ja joustava.

Epäpätevän museo-oppaan peruspalkka on 12,77 €/t+ mahdolliset kokemuslisät ja pätevän museo-oppaan peruspalkka 13,86 €/t + mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 9.3.2020, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.