Työpaikkailmoitus

Hämeenlinnan kaupunginmuseo hakee amanuenssia

Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin! Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön! Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti.

Amanuenssin tehtäviin kuuluu kaupunginmuseon tiedotus ja markkinointitehtävät. Lisäksi amanuenssi osallistuu näyttelyiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä hoitaa näyttelyihin ja kokoelmiin liittyvää tiedotusta yhdessä muiden tutkijoiden kanssa. Amanuenssi koordinoi museokohteiden tapahtumia ja mm. konserttitoimintaa. Lisäksi amanuenssin tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelurajapinnasta sekä museokaupoista vastaaminen yhteistyössä museopalveluvastaavien kanssa.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan, vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostettavat ominaisuudet: Yhteistyökyky, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky toimia verkostoissa.

Lisätietoja:
museonjohtaja Tuulia Tuomi, puh. 0405412771, , 9-15
vt. museonjohtaja Liisa Koskelainen, puh. 0405115841, , 9-15

Haku päättyy: 8.1.2021, klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, . Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.