Työpaikkailmoitus

Hankekoordinaattori Vaasan kaupungin museoihin

Hankekoordinaattori Vaasan kaupungin museoihin
 
Vaasan kaupungin museot (Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo ja Terranova – merenkurkun luontokeskus, Tikanojan taidekoti sekä Vanhan Vaasan museo) ovat Vaasan kaupungin ylläpitämiä museoita. Museot toimivat Pohjanmaan aluetaidemuseona ja maakuntamuseona. Museoiden toimialaan kuuluvat kuvataide, kulttuuri- ja paikallishistoria sekä luonnontiede.
 
Haemme hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.
 
Vaasan kaupungin museoissa on haettavana hankekoordinaattorin määräaikainen tehtävä 1.4.–31.12.2016. Hankkeen tarkoitus on Vaasan kaupungin museoiden kokoelmien hallinnan parantaminen registraation ja sopimustoiminnan osalta. Hankkeen tarkoitus on myös yhtenäistää ja yhdistää museoiden kokoelmastrategiat ja kokoelmatoimintaa ohjaavat dokumentit sekä kuvata museoiden kokoelmatoiminnan keskeisimmät prosessit.
 
Kelpoisuusvaatimus:
 
Hankkeessa työllistetään museoalan koulutuksen saanut henkilö hankekoordinaattoriksi. Työsuhteen aikana henkilö erikoistuu museoregistraattorin tehtäväkenttään. Valittavalta edellytetään alle 30 vuoden ikää. Valittavalla henkilöllä tulee olla koulutus jollakin museoiden toiminnan kannalta relevantilta alalta.
Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa (kaksikielinen työympäristö).
 
Toimessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.4.2016 tai sopimuksen mukaan.
 
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
 
Lisätietoja:
tuotantopäällikkö Anniina Pääkkönen, puh. 040 1768 768,
 
Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2016 klo 16.15.
 
Haastattelut järjestetään viikolla 12. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.