Työpaikkailmoitus

Harjoittelija 6kk, Opettajien Akatemian tiedonhallintatyö (arkisto ja tulevaisuuden aineistonhallinta)

Työtehtävä, joka sopii erinomaisesti historiasta valmistuvalle sekä arkisto- ja tiedonhallintatehtävistä kiinnostuneelle opiskelijalle.

———————-

Opetuksen strategiset palvelut toimivat osana Helsingin yliopiston opetus- ja opiskelijapalveluita, ja etsimme nyt

HARJOITTELIJAA määräaikaiseen tehtävään tammi-toukokuuksi 2023.

Opetuksen strategiset palvelut koordinoi yliopistokoulutuksen strategista päätöksentekoa sekä opetusta ja opiskelua koskevien linjausten laatimista. Tuemme koulutusohjelmien laadunhallintaa, koulutuksen johtamista sekä yliopiston päätösten ja linjausten toteuttamista. Lisäksi opetuksen strategiset palvelut koordinoi ja tukee hallinnollisesti Helsingin yliopiston Opettajien akatemian toimintaa.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu
–    Opettajien akatemian tietojen tarkentaminen tiedonhallintamalliin ja 10 vuoden aikana kertyneen aineiston siirto arkistoon yliopiston tiedonhallintamallin mukaisesti
–    Opetuksen strategisten palveluiden tietojen tarkentaminen ja päivittäminen yliopiston tiedonhallintamalliin
–    Opettajien akatemian ja opetuksen strategisten palveluiden muistitiedon keruuta ja organisointia
–    Mahdollisia muita tiedonhallintaan ja tiedolla johtamiseen liittyviä tehtäviä

Millaista henkilöä etsimme?

Olet kiinnostunut tiedonhallinnasta, arkistoinnista ja muistitiedon keruusta ja organisoinnista. Näihin teemoihin liittyvät opinnot ja aiempi kokemus näistä tehtävistä lasketaan eduksi. Kiinnostus yliopisto-opetukseen ja sen kehittämiseen on avuksi työssä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla on kandidaatin- tai maisterivaiheen opinnot kesken tai olet vastavalmistunut. Harjoittelun tulee tukea korkeakouluopintojasi.

Miksi meille?

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuudet kehittyä ja vahvistaa osaamistasi tiedonhallinnan, arkistoinnin ja muistitiedon keruun ja organisoinnin alueella. Tulet osaksi noin 16 henkilön tiimiämme. Opetuksen strategisten palveluiden asiantuntijoiden lisäksi saat tukea ja ohjausta työhösi asiakirjahallinnan asiantuntijalta, joka työskentelee arkiston ja kirjaamon tiimissä sekä historian professorilta, joka työskentelee humanistisessa tiedekunnassa.

Sinun oma työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen, etätyömahdollisuuden, kattavan työterveyshuollon ja erinomaisten liikuntapalveluiden avulla.

Harjoittelu on kokopäiväistä, mutta työajat mahdollistavat yksittäisille kursseille osallistumisen. Osana harjoitteluasi pääset mukaan opetus- ja opiskelijapalveluiden harjoitteluohjelmaan, joka sisältää neljä ryhmäuraohjauskertaa muiden harjoittelijoiden kanssa.

Harjoittelun kesto on noin 6 kuukautta. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä viimeistään tammikuun 2023 puolessa välissä. Tehtävästä maksetaan harjoittelijan palkkaa, joka on 1500 €/kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.11.2023. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opetuksen strategisten palveluiden palvelupäällikkö Päivi Pakkanen, , puh. 0294122240

Opetus- ja opiskelijapalvelut

Helsingin yliopiston opetus- ja opiskelijapalvelut toimivat opiskelijoiden ja koulutusohjelmien tukena. Luomme yhdessä opettajien kanssa opiskelijoillemme hyvää oppimisen arkea. Olemme useasta eri palvelukokonaisuudesta muodostuva noin 350 asiantuntijan yksikkö. Vastaamme yliopiston koulutussuunnittelusta, opintoneuvonnasta ja uraohjauksesta, opetusteknologiasta, hakijapalveluista, opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuuspalveluista, opiskelijarekisteristä, opintopsykologipalveluista, opintohallinnosta sekä ruotsinkielisen opetuksen tuesta. Valmistelemme ja koordinoimme myös yliopistokoulutuksen strategista päätöksentekoa.

Yliopistopalvelut

Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 1 100 ammattilaista kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.