Työpaikkailmoitus

Helsingin kaupunginarkisto, erikoistutkijan vakinainen työsuhde

Helsingin kaupunginarkistossa on haettavana erikoistutkijan vakinainen työsuhde.  Tehtävinä on Helsingin kaupungin historiatoimikunnan tehtävät, digitaalisen ja analogisen asiakirjahallinnan ohjaukseen liittyvät asiantuntijatehtävät, mukaan lukien TOS-työ ja kouluttaminen.  Tarkemmat tiedot tehtävästä ja kelpoisuusehdoista käyvät ilmi oheisesta hakuilmoituksesta.
***

Helsingin kaupungin tietokeskus (www.hel.fi/tietokeskus) on kaupunkitiedon edelläkävijä, joka tuottaa ja hankkii, tutkii ja välittää sekä säilyttää tietoa Helsingistä ja sen eri alueista. Teemme yhteistyötä Helsingin metropolialueen kuntien ja korkeakoulujen kanssa, olemme kansallisesti ja kansainvälisisesti verkostoituneita. Palvelemme asiakkaitamme kaupunkilaisista päättäjiin. Avaamme tietoa kaikkien käyttöön – Helsinki Region Infoshare (www.hri.fi).

 

Erikoistutkija

 

Työavain 37-9-16

 

Vakinainen työsuhde alkaen 01.06.2016

Hakuaika päättyy 18.05.2016 kello 16:00 Tietokeskus, Siltasaarenkatu 18-20, 00530, Helsinki Tietokeskus, Kaupunginarkisto

Hallinto- ja toimistoala

 

Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin historiatoimikunnan sihteerin tehtävät. Digitaalisen ja analogiseen asiakirjahallinnan ohjauksen, neuvonnan ja kehittämisen asiantuntijatehtävät. Asiakirjahallinnan kouluttaminen. TOS-työn ohjaus, tukeminen ja laadinta kaupunginarkiston sähköisen säilyttämisen tukipalvelussa. Tetävään saattaa liittyä esimiestehtäviä.

 

Kelpoisuusehto: Ylempi korkeakoulututkinto (mielellään historia-aineesta), asiakirjahallinnon koulutus. Käytännön työkokemus asiakirjahallinnon asiantuntijatehtävissä.

 

Asiakirjahallinnon vaatima IT-osaaminen. Valmiudet TOS-työhön ohjaamiseen. Erinomainen suomen kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito.

 

Lisäksi edellytämme: Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Luemme eduksi: Historiaosaaminen ja lisäksi asiakirjahallinnon opinnot yliopistossa/ korkeakoulussa.

 

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

 

Tehtäväkohtainen palkka: 3457,37 Työaika: 36 t. 15 min.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 

Jussi Jääskeläinen, arkistotoimen päällikkö 0503721002