Artikkelipyyntö

J@rgonia hakee artikkeleita (historia, kulttuuri, perinne) kevään numeroon 2017

CALL FOR ARTICLES 2017

J@rgonia on vuonna 2003 perustettu kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä vertaisarvioitu vapaan saatavuuden verkkojulkaisu, joka on tarkoitettu erityisesti kulttuureja, historiaa ja perinnettä tutkivien jatko-opiskelijoiden ja tohtorien julkaisukanavaksi. J@rgoniaa julkaisee Jyväskylän yliopiston Historian ja etnologian laitoksen tutkijat ry ja sen julkaisukielinä ovat suomi ja englanti. Julkaisu on TSV:n julkaisufoorumin luokassa 1.

J@rgonia hakee artikkeleita kevään numeroon 2017 vapaalla teemalla. Jos olet kiinnostunut artikkelin kirjoittamisesta, ja haluat saada julkaisunäkyvyyttä open access julkaisussa, lähetä lyhyt, max. 400 sanan mittainen abstrakti sekä 5-8 artikkelia kuvaavaa asiasanaa 30.9.2016 mennessä päätoimittajalle tai tarjoa artikkelikäsikirjoitusta (max. 40 000 merkkiä). Toimituskunta valitsee kirjoitukset toimitettaviksi ehdotusten perusteella. Valmiin artikkelikäsikirjoituksen deadline kevään numeroa varten on 15.1.2017.

Artikkeleiden lisäksi lehdessä julkaistaan puheenvuoroja, väitöskirjalektioita, kirja-arvioita sekä seminaari- ja konferenssiraportteja. Lyhyempien kirjoitusten deadline kevään numeroon on 28.2.2017. Ehdota kirjoitusta ottamalla yhteyttä päätoimittajaan!

 

Lisätietoja:J@rgonian päätoimittaja Konsta Kajander

Kotisivut:http://research.jyu.fi/jargonia/index.shtml