Työpaikkailmoitus

Kaksi amanuenssia Ateneumin taidemuseoon

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.
 
Haemme nyt
 
Ateneumin taidemuseoon
 
KAHTA AMANUENSSIA
 
Amanuenssina osallistut monipuolisesti taidemuseon toimintaan suunnittelemalla ja toteuttamalla näyttely- ja kokoelmahankkeita museon muun henkilökunnan kanssa. Edellytämme sinulta taidemuseoalalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa pääaineena taidehistoria sekä taidemuseoalan kokemusta. Arvostamme laaja-alaista Suomen taiteen tuntemustasi, julkaisutoimintaasi, kokemustasi kansainvälisistä projekteista sekä hyviä verkostojasi.
 
Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti molempien kotimaisten kielten lisäksi englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, paineensietokykyä ja joustavuutta.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa, innovatiivisessa ja innostavassa työyhteisössä. Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 5.1.2015 tai sopimuksen mukaan.
 
Hakuaika päättyy 7.11.2014 klo 15.00. Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen toimitetaan museonjohtaja Susanna Petterssonille osoitteeseen Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, 00100 Helsinki.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat museonjohtaja Susanna Pettersson puh. 040 736 0699 ja intendentti Sointu Fritze 050 374 7644.