Työpaikkailmoitus

KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee erityisasiantuntijaa

KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Erityisasiantuntija työskentelee kaupunginmuseon yleisöpalveluiden yksikössä. Oppivana organisaationa tarjoamme monipuoliset työtehtävät kehitysmyönteisessä ja mukavassa työyhteisössä.

Erityisasiantuntija toimii museotyön asiantuntijana ja valmistelee kulttuuriperintöön liittyviä päätöksiä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu museon kumppanuudet, erityisesti kolmas sektori ja kansainväliset suhteet museotyön asiantuntijuuden ja yleisötyön lisäksi. Asukkaiden osallisuuden edistäminen, verkostoituminen ja museon toiminnan kehitystyö ovat myös keskeisiä toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä. Erityisasiantuntija osallistuu museon projektityöhön sekä toimii tarvittaessa projektien päällikkönä.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Työaika 36 h 15 min viikossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon kuuluu opintoja ns. museoaineissa (kuten historia, kansatiede, taidehistoria, arkeologia, museologia) sekä kokemusta työskentelystä verkostoissa. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen työskentelystä kolmannen sektorin ja kansainvälisten verkostojen parissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, osallistavaa otetta ja projektiosaamista. Toivomme, että olet innovatiivinen, ratkaisukeskeinen ja taitava verkostoituja, joka osaa toimia rakentavasti erilaisten ihmisten kanssa.

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Hakemus tulee jättää viimeistään perjantaina 20.11.2020 klo 15:45

Työ alkaa:    4.1.2021
Palkkaus:   Tehtäväkohtainen palkka: 3632.75 €/kk
Työavain:    ESPOO-03-1984-20

Työnantajakuvaus:

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marianne Långvik-Huomo, puh. 050 3368 439,