Työpaikkailmoitus

KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee määräaikaista intendenttiä

KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee intendenttiä innostavaan joukkoomme määräaikaiseen tehtävään 25.1.2021- 31.5.2022 asiantuntijamme siirtyessä tilapäisesti toisiin tehtäviin.

Keskeisinä työtehtävinä ovat Espoon kulttuuriympäristöohjelmahankkeen ESKOn ja Kokoelmat käyttöön -kokoelmaprojektin toteuttaminen sekä museon prosessityöhön osallistuminen erilaisissa tiedontuotannon tehtävissä.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erinomainen suomen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen taito

Tehtävässä edellytetään kokemusta osallistavasta ja poikkihallinnollisesti tehdystä kulttuuriympäristötyöstä sekä kokoelmien inventointi- ja dokumentointityöstä.

Arvostamme projektinhallinnan ja julkaisutyön osaamista. Olet myös oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen sekä toimit rakentavasti erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Siedät painetta kiperissäkin aikatauluissa ja tilanteissa.

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 3406,59 €/kk

Määräaikainen työsuhde: 25.1.2021 – 31.5.2022

Työn luonne: kokoaikatyö

Haku päättyy 31.12.2020 klo 15:45

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluyksikön päällikkö Riitta Kela, puh. 043-8273455, 

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Kuntarekry.fi kautta (työavain ESPOO-03-2305-20)