Työpaikkailmoitus

Kesätöitä Lustossa

Kesätöitä Lustossa

Haluatko kehittää kielitaitoasi ja saada vaativaa asiakaspalvelukokemusta metsä-, museo- ja matkailualalta tulevaisuuttasi ajatellen? Hae Lustoon kesätöihin! Tarjoamme 2-4 kuukauden mittaisia työsuhteita touko-elokuun väliselle ajalle.

Lusto – Suomen Metsämuseo on Punkaharjulla toimiva valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, vireä metsäalan tieto-, näyttely- ja tapahtumakeskus sekä merkittävä matkailukohde. Lusto on avoinna ympäri vuoden. Vuosittaisesta noin 40 000 kävijästä kolme neljäsosaa vierailee Lustossa kesän matkailusesongin aikana.

Tarjoamme 2-4 kuukauden pituisia työsuhteita touko-elokuun väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu museon lipunmyynnissä sekä Luston Puodissa ja sen yhteydessä toimivassa Punkaharjun matkailuneuvonnassa, ryhmien opastaminen näyttelyissä ja metsäkohteilla, näyttelyvalvonta ja muut avustavat tehtävät.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9-18.30 välille ja työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Työjakson ajankohdasta riippumatta on välttämätöntä osallistua kahteen koulutusjaksoon, jotka järjestetään maaliskuussa pe-la 20.-21.3. ja toukokuussa  ma-pe 4.-8.5. Autamme asunnon etsimisessä pitkämatkalaisille.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja paineensietokykyä ja hyvää kielitaitoa, jossa hyvän suomen kielen lisäksi painotetaan englannin, saksan, ruotsin tai venäjän kielen taitoa, myös muut kielet luetaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja erilaisista ryhmänjohtajatehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja monipuolista osaamista. Metsäkulttuurin osa-alueiden tuntemus on eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä CV ma 3.2.2020 mennessä osoitteella tai alla oleviin sähköposteihin:

Lusto – Suomen Metsämuseo
Kesätyö
Lustontie 1
58450 PUNKAHARJU

Tiedustelut:
Päivi Ronkanen, 050 320 4071,
Marko Rikala, 044 251 7440,