Työpaikkailmoitus

Keuruun museo hakee amanuenssin sijaista

Keuruun museo on vanhan Keuruun alueella sijaitseva valtakunnallinen taide- ja kulttuurihistoriallinen museo, joka avattiin keväällä 2000. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä ja museo hoitaa kesäisin Keuruun vanhan ja uuden kirkon sekä Haapamäen Wanhan ja Pihlajaveden kotiseutumuseon asiakaspalvelun. Keuruun museota ylläpitää Keuruun museosäätiö sr. Museo hoitaa kahta Keuruun kaupungin taide- ja esinekokoelmaa. Museolla on kaksi vakinaista työntekijää.

Keuruun museo hakee

AMANUENSSIA ajalle 8.8.2019–8.2.2020

Amanuenssin vastuualueeseen kuuluvat erityisesti yleisötyö, museopedagogiikka ja tiedotus. Amanuenssi pitää opastuksia ja työpajoja sekä luentoja. Amanuenssi vastaa museon näyttelyiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kokoelmatyön käytännöistä. Arvostamme laajaa museoalan tuntemusta ja kokemusta museon yleisötyöstä ja hanketyöskentelystä. Tarvitset työssäsi hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa: parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista sekä suoritetut museologian perusopinnot ja alan työkokemusta.

Työsuhde on määräaikainen, koeaika 2 kuukautta. Työaika on 30 h viikossa. Työehdot ja palkka ovat AVAINTA-työehtosopimuksen mukaiset.

Museolla on samaan aikaan auki museonjohtajan paikka alkaen 1.8.2019. Sama hakija voi hakea molempiin tehtäviin.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen .  Tehtävän haku päättyy 3.7.2019 klo 16.00. Haastattelut pidetään 10.7.2019.

Lisätiedot: Keuruun museosäätiön sr:n hallituksen puheenjohtaja Timo Kaijanmäki, p. 040 051 7347.