Työpaikkailmoitus

Keuruun museo hakee museonjohtajaa

Keuruun museo on vanhan Keuruun alueella sijaitseva valtakunnallinen taide- ja kulttuurihistoriallinen museo, joka avattiin keväällä 2000. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä, ja museo hoitaa kesäisin Keuruun vanhan ja uuden kirkon sekä Haapamäen Wanhan ja Pihlajaveden kotiseutumuseon asiakaspalvelun. Keuruun museota ylläpitää Keuruun museosäätiö sr. Museo hoitaa kahta Keuruun kaupungin taide- ja esinekokoelmaa. Museolla on kaksi vakinaista työntekijää.

Keuruun museo hakee

MUSEONJOHTAJAA

Museonjohtajan toimenkuvaan kuuluvat museon hallinto ja talous, toiminnan suunnittelu ja kehitys sekä käytännön työskentely kokoelma-, tiedotus-, näyttely- ja yleisötyötehtävissä. Arvostamme monipuolisen museoalan osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja sekä hallinnollista kokemusta. Museo tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja keskisuomalaisten museoiden kanssa.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa: parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista, suoritetut museologian perusopinnot sekä riittävä museoalan työkokemus.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika 6 kuukautta. Työaika on 30 h viikossa. Työehdot ja palkka ovat AVAINTA työehtosopimuksen mukaiset. Työ alkaa 1.8.2019. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.

Museolla on samaan aikaan auki amanuenssin sijaisuus ajalle 8.8.2019–2.8.2020. Sama hakija voi hakea molempiin tehtäviin.

Kumpaakin tehtävää on haettava erillisellä hakemuksella.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen .  Tehtävän haku päättyy 3.7.2019 klo 16.00. Haastattelut pidetään 10.7.2019.

Lisätiedot: Keuruun museosäätiön sr:n hallituksen puheenjohtaja Timo Kaijanmäki, p. 040 051 7347.