Työpaikkailmoitus

Kokoelma-amanuenssi Lapin maakuntamuseolle Arktikumiin Rovaniemelle

Rovaniemen kaupungin sivistyksen toimialalla, vapaa-ajan palveluissa on haettavana Lapin maakuntamuseon esinekokoelmista vastaavan amanuenssin toimi.

Kokoelma-amanuenssi vastaa ensisijaisesti museon esinekokoelman kehittämisestä, hoidosta, säilytyksestä, luetteloinnista tietokantaan, tutkimuksesta ja asiakaspalvelutöistä. Hän kehittää museon kokoelmaohjelman käyttöä ja digitaalisia avoimia palveluja (esim. Finna.fi). Hän on myös mukana alueellisissa töissä liittyen kokoelma- ja nykydokumentointitoimintaan. Hän osallistuu myös museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan.

Amanuenssin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan (museokokoelmat) työkokemusta. Museologian ja / tai konservaattorin opinnot, tietojärjestelmien tuntemus, alueen historian tuntemus, monipuolinen kielitaito, yhteistyötaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa: www.rovaniemi.fi/rekry

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakemusten tulee olla perillä 6.1.2021 klo 15.00 mennessä. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.