Työpaikkailmoitus

Kokoelmatyöntekijä Suomen maatalousmuseo Sarkaan

Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Museolla vierailee vuosittain lähes 80 000 henkilöä. Museon yleisötyö ja tapahtumatoiminta on vilkasta. Sarka panostaa myös vahvasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Museolla on yhdeksän vakinaista työntekijää. Sarka on yksi Vuoden museo 2021 –kilpailun finalisteista!

Haemme työyhteisöömme kokoelmatyöntekijää ajalle 1.6. 2021 –  14.11.2021. Kyseessä on sijaisuus. Tehtäviisi kuuluvat:

– Esinekokoelmien luettelointi, järjestäminen ja dokumentointi

– Lahjoitustarjousten vastaanotto ja käsittely

– Kokoelmiin liittyvät tietopalvelu ja neuvonta

– Museoiden kokoelmayhteistyö

– Museon yleisötyö yhdessä museon muun henkilökunnan kanssa

 

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta museoiden kokoelmatyöstä ja vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää myös maatalouden ja maataloushistorian tuntemusta.

Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2400 – 2800 €/kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu museon ravintolassa. Säännöllinen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Käytössä on liukuva työaika. Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen .  Tehtävän haku päättyy 18.5. 2021 klo 15.

Avoinna olevaan tehtävään liittyvät tiedustelut: museonjohtaja Sami Louekari, , p. 050 5305887. Lisätietoja meistä www.sarka.fi ja facebook.com/SarkaMuseo

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme!