Työpaikkailmoitus

Koordinaattori Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusyksikköön

Koordinaattoria haetaan Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusyksikkö TAITEen

Etsimme koordinaattoria alueellisen pop-up museotoiminnan kehittämiseen Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusyksikkö TAITEen (www.tampere.fi/taite<http://www.tampere.fi/taite>).
Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE on osa Tampereen kaupungin Kulttuuri ja taide -yksikköä. TAITE tuottaa kulttuurikasvatusta ja museopedagogiikka kohdennetusti eri-ikäisille kaupunkilaisille.

Alueellisen pop-up museotoiminnan kehittämishankkeessa rakennetaan osallistavaa pop-up -museotoimintaa kaupungin neljällä alueella yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Hankeverkostoinnissa painotetaan ikäihmisten osallistamista pop-up -museotoimintaan. Hanke on puolivuotinen, koordinointityö on kokopäiväistä ja pop-up museotoiminnan kehittämishanke alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2017.

Painotamme valinnassa museoalan pedagogista työkokemusta, tietotaitoa pop-up tyylisestä osallistavasta museotoiminnasta sekä kokoelma- ja näyttelytyöstä. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kirjallista viestintää. Kokemus yhteisöllisistä toimintatavoista, palvelumuotoilusta sekä valokuvaustaidosta katsotaan eduksi. Koordinaattorin peruspalkka on 2639,40?/kk.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 10.10.2017 klo 16.00 mennessä s-postilla os. <mailto:>
tai kirjeitse Anne Keskitalo, Tampereen kaupunki, Kulttuuri ja taide -yksikkö, Museopalvelut, Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE, Väinö Linnan aukio 15, 33210 TAMPERE.

Lisätietoja: Johtava museolehtori Anne Keskitalo Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE, Tampereen kaupunki. Yhteystiedot: puh: 040-353 2497, <mailto:>