Työpaikkailmoitus

Korkeakouluharjoittelija Suomen valokuvataiteen museoon

Suomen valokuvataiteen museo etsii KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA Collecting Social Photo -hankkeeseen.

Harjoittelijan tehtävänä on osallistua Instagram-kuvakulttuurin tallennus- ja dokumentointihankkeen suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäviin sisältyy mm. haastatteluja, tapahtumatuotantoa ja aineiston luettelointia. Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi mediatutkimuksen, taiteiden tai kulttuurin tutkimuksen tai viestinnän opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Harjoittelun kesto on 3 kk ja ajankohta n. syys-marraskuu 2018.

Toivomme hakijalta kiinnostusta visuaaliseen kulttuuriin ja sosiaalisen median ilmiöihin, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja innostunutta ja itsenäistä työotetta.

Lisäksi etua on museologian opinnoista tai museotyökokemuksesta, kiinnostuksesta valokuvaukseen ja korkeakoulun myöntämästä harjoittelutuesta. Harjoittelutuki ei kuitenkaan ole välttämätön.

Voit lukea hankkeesta lisää: http://collectingsocialphoto.nordiskamuseet.se/ , https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/hankkeet/collecting-social-photo

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen: museonjohtaja Elina Heikka, elina.heikka(a)fmp.fi, puh. 050 527 8885, 15.6.2018 mennessä.
Palkkaus: 1300 € / kk ja lounasetu.

Suomen valokuvataiteen museo on aktiivinen kulttuurilaitos ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää ja vaalia valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria. Museo on Helsingissä Kaapelitehtaalla toimiva valtakunnallinen erikoismuseo.