Työpaikkailmoitus

Kotiseutuliitto etsii hankekoordinaattoria paikallismuseohankkeeseen

Kotiseutuliitto hakee osa-aikaista hankekoordinaattoria paikallismuseohankkeeseen

Suomen Kotiseutuliitto on valtakunnallinen kotiseutu- ja paikalliskulttuurityön keskusjärjestö ja maamme suurin kulttuurialan kansalaisjärjestö.
Etsimme osa-aikaista (3 pv/viikko) hankekoordinaattoria Kotiseutumuseoiden helmet -hankkeeseen. Työsuhteen kesto 1.2.2015-31.8.2015 tai sopimuksen mukaan. Jatko riippuu rahoituksesta.

Kotiseutumuseoiden helmet -hankkeessa etsitään joukko kotiseutumuseoiden helmiä – edustavia, hyvin hoidettuja, aktiivisia ja elävöitettyjä kohteita – jotka toimivat esimerkkinä koko paikallismuseokentälle. Hankkeen päämääränä on tuottaa paikallismuseokentälle toimintaohjeita, kartoittaa yhteistyökumppaneita, luoda verkostoja sekä vahvistaa paikallismuseoiden osaamista ja motivaatiota olla mukana kulttuurimatkailussa.

Suomessa on kaikkiaan noin 1000 mm. yhdistysten, kuntien ja yksityishenkilöiden ylläpitämää paikallismuseokohdetta ja kokoelmaa.

Hanketta ohjaa Suomen Kotiseutuliiton paikallismuseotyöryhmä. Hankekoordinaattori osallistuu kokouksiin.

Tehtävä edellyttää matkailualan, markkinoinnin tai kulttuurituottajan koulutusta tai kokemusta em. aloilta sekä kokemusta projektityöstä ja itsenäisestä työskentelystä.

Lähetä hakemus 17.12.2014 mennessä os. .
Haastattelut pidetään 19. ja 20.1.2015.
Hankekoordinaattori valitaan tammikuun aikana.

Lisätietoa tehtävästä:
toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, 040 733 7033,
järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, 045 1509 109,