Työpaikkailmoitus

Koulutus- ja kehittämisasiantuntija Suomen museoliittoon

Oletko kiinnostunut kehittämiseen liittyvistä tehtävistä museoalalla? Suomen museoliitossa on haettavana koulutus- ja kehittämisasiantuntijan sijaisuus ajalle 1.9.-31.12.2021.

Koulutus- ja kehittämisasiantuntija työskentelee kolmihenkisessä tiimissä, joka vastaa liiton valtakunnallisesta koulutustoiminnasta (täydennyskoulutuksesta ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavasta ammatillisesta tutkintokoulutuksesta), museoalan kehittämisestä erilaisissa hankkeissa sekä yhteistyöstä alan kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tiimiä vetää syksyn ajan koulutus- ja kehittämisjohtajan sijaisena Pauliina Kinanen.

Koulutus- ja kehittämisasiantuntijan työssä tarvitset

  • Museoalan monipuolista tuntemusta
  • Soveltuvaa korkeakoulutusta
  • Pedagogista osaamista
  • Kiinnostusta digitaalisuuden hyödyntämiseen oppimisessa ja valmiutta hyödyntää koulutustoiminnassa käytettäviä digitaalisia työvälineitä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, mielellään myös ruotsin kielen taitoa
  • Office-ohjelmien hallintaa

Työpäiväsi koostuvat koulutustapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta, meneillään olevien kansainvälisten hankkeiden toimintaan osallistumisesta ja niistä tiedottamisesta, vuoden 2022 koulutusohjelman ja valtakunnallisten museopäivien suunnittelusta sekä kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella esimerkiksi Museoliiton kestävän kehityksen työryhmätyöstä. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan museoalan toimintaan ja sen kehittämiseen sekä vahvasti uudistuvan valtakunnallisen järjestön toimintaan.

Tehtävä on Suomen museoliiton palkkausjärjestelmän luokassa 4, jossa tehtäväkohtainen palkka on 2858,92 euroa. Lisäksi tulee henkilökohtainen palkanosa, joka muodostuu henkilökohtaisesta osaamisesta ja työskentelytavasta sekä kokemuksesta ja vastuusta. Työaika on 36 h 15 min/viikko. Tarjoamme lounas- ja virike-edun sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Museoliiton toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 16 B 50, 00120 Helsinki.

Hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on liitteenä cv. Toivomme, että lähetät hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään kuitenkin 26.8.2021. Lähetä hakemuksesi s-postilla Pauliina Kinaselle .  Tiedusteluihin vastaa Pauliina Kinanen puh. 040 354 2205

Suomen museoliitto on museoalan keskusjärjestö, jonka tarjoaa jäsenyhteisöilleen edunvalvonta-, viestintä- ja koulutuspalveluita. Museoliitolla on 215 jäsenyhteisöä, jotka ylläpitävät yli 400 museokohdetta, joista yli 300 on ammatillisia museoita. Suomen museoliitto omistaa FMAC Oy:n, joka ylläpitää Museokortti-järjestelmää. Museoliittokonserniin kuuluu myös Yhteinen Perintö Oy, joka tuottaa Digimuseo-palvelun.