Työpaikkailmoitus

Lastentarhamuseo hakee museo-opasta

Museo-opas Lastentarhamuseoon

Lastentarhamuseo hakee osa-aikaiseen työsuhteeseen museo-opasta / -oppaita asiakaspalveluun ja osaksi yleisötyötiimiä.

Työaika on tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-19 sekä museon muina mahdollisina yksittäiskävijöille suunnattuina aukioloaikoina.

Etsimme henkilöä, joka viihtyy yleisötyössä ja huomioi pienimmätkin museokävijät. Ystävällinen, välitön ja lämmin asiakaspalvelu on meille tärkeää. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito plussaa. Toivomme pedagogista osaamista sekä mahdollisuuksien mukaan varhaiskasvatuksen opintoja. Aito kiinnostus varhaiskasvatusalaa sekä museotyötä kohtaan on tärkeää. Työ sisältää perehdytyksen tehtävään.

Tarvittaessa työaikoja voidaan soveltaa ja äkillisten tilanteiden tai lomien varalle saamme järjestettyä sijaisen. Tätä työtä voi hakea vaikka voisi sitoutua vain yhtenä päivänä viikossa tai osa-päiväiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle esteettisesti kauniin ja kiinnostavan työympäristön sekä mukavat työkaverit. Meillä viihtyy!

Lastentarhamuseo on Ebeneser-säätiön ylläpitämä suomalaisen lastentarhatyön ja varhaiskasvatuksen historiaan erikoistunut museo kauniissa jugend-talossa Helsingissä lähellä Sörnäisten metroasemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palkkaus: 15,35 € / tunti (tuntikorvaus tehtyjen tuntien mukaan)

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen .

Paikka täytetään sopivan henkilön / henkilöiden löydyttyä.