Työpaikkailmoitus

Määräaikainen näyttelyassistentti Amos Rexiin

Amos Rex on taiteen ja kaupunkikulttuurin kohtaamispaikka, jonka ytimessä ovat kunnianhimoiset ja yllättävät näyttelyt. Haemme nyt näyttelytiimiimme määräaikaista näyttelyassistenttia.

Näyttelyassistenttina osallistut näyttelyidemme sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen, vastaat tapauskohtaisesti sovituista tuotantoalueista kuten esimerkiksi näyttelyteksteistä, ja avustat museon näyttelypäällikköä ja kuraattoreita näyttelyihin liittyvissä erilaisissa tehtävissä.

Sinulla on hyvä nykytaiteen ja taidekentän tuntemus, kokemusta näyttelytoiminnan monista tehtävistä, erinomainen suomen kielen taito sekä halu kehittyä ja oppia uutta. Työotteesi on oma-aloitteinen ja ymmärrät yhteistyön arvon. Ylempi korkeakoulututkinto (pääaine taidehistoria), ruotsin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuuden päästä tekemään näyttelyitä osana haasteita pelkäämätöntä tiimiämme, sekä avoimen ja innostavan työyhteisön.

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 15.12.2019 mennessä osoitteeseen . Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen; se alkaa 1.3.2020 ja päättyy 28.2.2021.