Työpaikkailmoitus

Määräaikainen näyttelyitä tekevän museoamanuenssin sijaisuus, Hiihtomuseo ja Radio- ja tv-museo Mastola

MUSEOAMANUENSSI

Lahden kaupunki, Kaupunginmuseo, Näyttelytoimintayksikkö
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 13.5.2019 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 30.4.2019                          Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Lahden kaupunginmuseossa on haettavana määräaikainen näyttelyitä tekevän MUSEOAMANUENSSIN sijaisuus ajalle 3.6.-31.12.2019. Tehtävä sijoittuu Radio- ja tv-museo Mastolaan sekä Hiihtomuseoon.

Museoamanuenssin työtehtäviin kuuluvat Hiihtomuseon ja Radio- ja tv-museon näyttelytoiminta ja osallistuminen ko. museoiden tiedotuksen, tapahtumien ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtäviin kuuluvat myös museoiden näyttelytoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Museoamanuenssi vastaa sovittujen näyttelyprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Sinulla on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut myös museologian opintoja. Lisäksi sinulla on kokemusta museoissa tehtävästä näyttelytyöstä. Myös muu museotyökokemus ja ko. museoiden alojen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan suunnittelutaitoja, innovatiivista ja asiakaspalveluhenkistä otetta.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2620,07?/kk.

Hakemukset vastaanotamme Kuntarekry.fi-sivuston kautta 13.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Työ alkaa:    3.6.2019 tai sopimuksen mukaan
Työavain:     226178

Työnantajakuvaus

Yhteystiedot

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3000 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Suvi Kuisma
Museoamanuenssi, Hiihtomuseo
050 398 5521

Tiia Tiainen
Näyttelypäällikkö, Lahden museot
050 518 4591