Työpaikkailmoitus

Määräaikainen projektityöntekijä, Nurmijärven museo

Nurmijärven museolla on avoinna 7 kuukauden määräaikainen projektityöntekijän paikka

Projektityöntekijää haetaan Nurmijärven museon, Hyvinkään kaupunginmuseon, Järvenpään taidemuseon, Keravan museon, Mäntsälän museotoimen ja Tuusulan museon Markalla merkkareita ?yhteishankkeeseen.

Hankkeessa tuotetaan pedagoginen tarinapaketti 1970-luvun lasten arkipäivästä varhaiskasvatuksen käyttöön. Tuotettu materiaali on sellainen, että lapset ja heidän ohjaajansa ja opettajansa voivat omatoimisesti tutustua siihen.

Markalla merkkareita ? paketti toteutetaan digitaalisena sisältönä, jossa käytetään hyväksi valokuvia, piirroksia, ääntä ja videoita. Sen lisäksi tuotetaan lainattava tarvike- ja leikkilaukku.

Projektityöntekijän tehtävä on kirjoittaa kerätyn aineiston ja olemassa olevan tutkimuksen pohjalta tarinallinen käsikirjoitus sekä osallistua lisäaineiston hankintaan. Työhön kuuluu myös osallistua muihin projektiin liittyviin töihin yhteistyössä ohjausryhmän kanssa.

Pääasiallinen työpiste on Nurmijärven museolla, mutta työ edellyttää kulkemista myös muissa projektissa mukana olevissa kunnissa ja kaupungeissa.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, joka sisältää pedagogisia opintoja.
Tehtävän hoitaminen edellyttää historian tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää yhteistyökykyä sekä sujuvaa kirjallista ilmaisua.
Eduksi katsotaan kokemus museotyöstä, lasten kanssa työskentelystä tai historia-aineistojen hyödyntämisestä.

Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Palkka on koulutuksesta riippuen 2016,00 -2 316,00 ?. Tehtävässä sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika alkaa 15.9.2017
Hakuaika päättyy 2.10.2017 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää sähköisesti www.nurmijarvi.fi/tyopaikat<http://www.nurmijarvi.fi/tyopaikat>.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työ alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Leena Koskela p. 040 317 2507 tai vt. kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Jaana Koskenranta p. 040 314 3460.

*************
Leena Koskela
museonjohtaja

Nurmijärven museo
Kirjasto- ja kulttuuripalvelut
Punamullantie 1 / PL 47
01901 Nurmijärvi
puh. 040 317 2507
<mailto:>
www.nurmijarvi.fi<http://www.nurmijarvi.fi/>