Työpaikkailmoitus

Määräaikainen tekstiilikonservaattori Suomen käsityön museoon

Suomen käsityön museo toimii valtakunnallisena erikoismuseona suomalaisen käsityökulttuurin, käsityön perinteen sekä tiedon ja taidon säilyttäjänä sekä välittäjänä. Museo edistää käsityön arvostusta ja tukee käsityöläisyyttä ammattina ja harrastuksena sekä kannustaa luovan alan yrittäjyyteen. Suomen käsityön museo ja siihen kuuluvat Suomen kansallispukukeskus ja Konservointikeskus muodostavat asiantuntevasti hoidetun kokonaisuuden, jonka palvelut ovat kaikkien saatavilla. Museo toimii Jyväskylässä.

Nyt haemme

TEKSTIILIKONSERVAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.9.–20.12.2019.

Tekstiilikonservaattorina työskentelet näyttelyihin tulevien tekstiilien puhdistuksen ja konservoinnin parissa. Työ tapahtuu pääasiassa Konservointikeskuksessa Jyväskylän Salmirannassa konservoinnista vastaavan tiimin kanssa.

Odotamme, että sinulla on konservaattorin AMK-tutkinto ja työotteesi on itsenäinen. Arvostamme kokemustasi tekstiilikonservoinnista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 9.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä!

 

Hakemukset on jätettävä 30.8.2019 klo 14 mennessä Jyväskylän kaupungin sähköiseen kuntarekry rekrytointikanavaan https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&desc=JYV-54-861-19,  työavain JYV-54-861-19 ohjaa suoraan hakemukseen.

Lisätietoja:

Museonjohtaja Taina Rantala,  puh. 014 266 1807 tai sähköpostitse:

 

www.jyvaskyla.fi

www.craftmuseum.fi