Työpaikkailmoitus

Mannerheim-museo hakee osa-aikaisia oppaita

Mannerheim-museo hakee osa-aikaisia oppaita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 23.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu kotimaisten ja ulkomaisten vierasryhmien opastaminen museon aukioloaikoina (pe-su klo 11-16, noin 30h / kk).

Hakijalta edellytetään suomen, ruotsin ja englannin kielten sujuvaa hallintaa. Muu kielitaito on eduksi. Työtehtävien menestyksekäs täyttäminen vaatii kiinnostusta museoalaan, kokemusta opastus- tai opetustehtävistä ja/tai asiakaspalvelusta, sekä hyvää suullista esiintymisvalmiutta. Opas voi olla esimerkiksi historian, museologian, kulttuuriperinnön tai valtiotieteiden opiskelija, tai muun alan akateeminen osaaja.

Mikäli hakijalla on aiemman työkokemuksen tai koulutuksen tuomaa osaamista museoiden kokoelmatyöstä, on oppaan tehtäviin tarpeen mukaan mahdollista yhdistää myös tuntiperusteista työskentelyä museokokoelman parissa.

Vuonna 1951 perustettu Helsingin Kaivopuistossa sijaitseva Mannerheim-museo on Gustaf Mannerheimin elämäntyötä laaja-alaisesti esittelevä ja kansainvälisesti orientoitunut kotimuseo, jota ylläpitää yksityinen Mannerheim-säätiö. Innostunut ja osaava työyhteisömme koostuu noin 15 palkatusta työntekijästä. Museonjohtajana toimii FT Kristina Ranki.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään osoittamaan sähköpostitse osoitteeseen . Hakuaika päättyy viimeistään 15.9.2019, mutta täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkka työsuhteen alkaessa 13,50 euroa / h

Lisätietoja tehtävästä antaa amanuenssi Toni Piipponen, puh. 0400 804 434 (ma-ke 12-15).