Työpaikkailmoitus

Museo-opas – töitä tarjolla Espoon kaupunginmuseossa kesällä 2019

Museo-opas – töitä tarjolla Espoon kaupunginmuseossa kesällä 2019

Haku päättyy 4.3.2019

Hei! Haemme juuri nyt asiakaspalveluhenkisiä museo-oppaita Espoon kaupunginmuseolle kesäkauden ajaksi. Työpisteet ovat KAMU, Talomuseo Glims ja Saaristomuseo Pentala. Olisitko kiinnostunut monipuolisesta ja ihmisläheisestä työstä museossa?

Tutustu museoihin: klikkaa tästä<http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/2288>!, klikkaa tästä<https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/1946>!, klikkaa tästä<https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/3400>!

Museo-oppaan työtehtävät vaihtelevat eri työvuoroissa ja eri museoiden välillä. Jokaisessa museossa tehtäviisi kuuluu opastamista ja asiakaspalvelua. Talomuseo Glimsissä ja Saaristomuseo Pentalassa myydään lisäksi pääsylippuja ja museokaupan tuotteita sekä työskennellään paljon ulkona. Kesällä Talomuseo Glimsissä on kanoja, joten tehtäviisi kuuluu myös kanojen ruokkiminen. Saaristomuseo Pentalassa puolestaan on lampaita. Tehtävänkuva muotoutuu osittain myös oman osaamisesi mukaan. Se voi olla esimerkiksi piirtämistä tai internetsivujen tarkastamista. Espoonlahden saaressa sijaitsevaan Saaristomuseo Pentalaan kuljetaan museon henkilökunnan veneellä tai reittiveneellä.

Työtehtäviin perehdytetään ja perehdytys ajoittuu kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Työvuoroja on tarjolla kesäkuulta elokuun loppuun saakka. Jokaiselle tehtävään valitulle tarjotaan töitä vähintään joka toiselle viikonlopulle. Tilanteen mukaan tarjolla on myös muita viikonloppu- sekä arkivuoroja. Eniten työvuoroja on tarjolla juhannuksesta elokuun alkuun. Kesän jälkeen saattaa olla mahdollisuus jatkaa keikkailua Espoon kaupunginmuseolla tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko– Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:

– Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja haluat luoda kiireenkin keskellä jokaiselle asiakkaalle onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen.

– Olet kiinnostunut historiasta, eduksi katsotaan aiempi kokemus museotyöstä tai oppaan työstä.

– Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta kassa- ja varausjärjestelmistä.

– Työkielenä tehtävässä on suomen kieli, mutta ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

– Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi ja olet oma-aloitteinen ja joustava.

– Veneenajotaito sekä kädentaidot katsotaan eduksi.

Museo-oppaan peruspalkka on 12,77 /t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9-14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä<https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1452>. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Voit myös kertoa jo tässä vaiheessa, missä museossa haluaisit työskennellä erityisesti tai kiehtovatko sinua kaikki kolme. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

 

Linkki Seuren sivuille on:

Museo-opas – töitä tarjolla Espoon kaupunginmuseossa kesällä 2019