Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi Imatran taidemuseoon

Imatran taidemuseo toimii arkkitehti Arto Sipisen suunnittelemassa Kulttuuritalo Virrassa. Tarjoamme areenan vaihtuville ja monipuolisille nykytaiteen näyttelyille. Nykytaiteen lisäksi esittelemme teoksia myös taidemuseon kokoelmista omassa näyttelytilassaan. Taidemuseoon on vapaa pääsy.

Etsimme pieneen mutta pippuriseen työyhteisöömme museoamanuenssin sijaista ajalle 16.10.2023-29.2.2024. Sijaisuus saattaa jatkua pidempäänkin ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Työnkuva on monipuolinen ja työ itsenäistä. Tehtäviin kuuluvat näyttelytoiminnan suunnittelu ja toteutus, viestintä, taidekasvatus ja yleisötyö sekä kokoelmatyö.

Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta, nykytaiteen ja taidekentän tuntemusta sekä yleisötyön osaamista. Verkkoviestinnän ja sosiaalisen median taidot katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy taidehistorian ja/ tai taidekasvatuksen opintoja. Kokemus taidemuseotyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Hakemukset toimitetaan perjantaihin 29.9.2023 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-ima-06-112-23/

Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina.

Lisätietoja antavat kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo, p. 020 617 5401,
ja intendentti Sanna Ojanne, p. 020 617 6702,