Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi ja museolehtori Muumimuseossa

Tampereen taidemuseon alainen Muumimuseo avautuu Tampere-talossa uusissa tiloissa 17.6.2017. Vuodesta 1987 lähtien Tampereella toiminut aikaisemmalta nimeltään Tampereen taidemuseon Muumilaakso siirtyy pääkirjasto Metson tiloista Tampere-taloon ja saa siellä uudet museoteknisesti varustellut tilat yhteensä noin 1800 neliötä. Uusiin tiloihin valmistuu noin 1300 neliön suuruinen näyttelytila Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelmalle (yhteensä noin 2000 teosta), noin 100 neliön kokoinen vaihtuvien näyttelyiden tila Observatorio ja pedagogiseen toimintaan tarkoitettu työpajatila Ateljee. Muumimuseo on ainoa laatuaan koko maailmassa.

Etsimme nyt joukkoomme

MUSEOAMANUENSSIA 1-075-17

Muumimuseon amanuenssin vastuulla on Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelma, sen esilläpito ja lainat sekä tutkimustoiminta, kokoelmaan liittyvät asiantuntijatehtävät, vaihtuvien näyttelyiden ja kiertonäyttelyiden suunnittelu ja toteutus sekä kansainvälinen kirjeenvaihto ja muu sekä kotimainen että kansainvälinen yhteistyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on filosofian maisterin tutkinto. Tehtävässä edellytetään taidehistorian pääaineopintoja, kirjankuvitustaiteen ja kirjallisuuden tuntemusta ja mahdollisia kirjallisuustieteen opintoja ja erityisesti Tove Janssonin tuotantoon perehtyneisyyttä, museologian opintoja, museoalan työkokemusta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä nykyaikaisia some-taitoja.

Muumimuseon museoamanuenssi työskentelee Tampereen taidemuseon johtajan alaisuudessa ja yhdessä Tampereen taidemuseon ja Muumimuseon muun henkilökunnan kanssa. Työpiste sijaitsee Tampere-talon tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju puh. 040 801 6665. Sähköpostiosoite on muotoa .

Hakuaika päättyy 10.5.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.

Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa
hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Viitekoodi
1-075-17

MUSEOLEHTORIA 1-076-17

Muumimuseon museolehtorin tehtävänä on Muumimuseon asiakaspalveluhenkilökunnan ja määräaikaisten työntekijöiden ja oppaiden koordinaattorina ja lähiesimiehenä toimiminen, Muumimuseon ja Tampere-talon yhteyshenkilön tehtävät, Muumimuseon lukukirjastosta huolehtiminen ja museopedagogisen toiminnan suunnittelu ja Ateljeesta vastaaminen sekä vaihtuvien ja kiertonäyttelyiden toteuttaminen yhteistyössä museoamanuenssin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot, käytännössä osoitetut hyvät esimiestaidot ja sopeutuminen vaihtuviin tilanteisiin, sujuva kielitaito suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä nykyaikaiset some-taidot. Kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä katsotaan eduksi.

Muumimuseon museolehtori työskentelee Tampereen taidemuseon johtajan alaisuudessa ja yhdessä Tampereen taidemuseon ja Muumimuseon muun henkilökunnan kanssa. Työpiste sijaitsee Tampere-talon tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju puh. 040 801 6665. Sähköpostiosoite on muotoa .

Hakuaika päättyy 10.5.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta
hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.

Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Viitekoodi
1-076-17