Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi Taidemuseo Eemiliin

Halosten Museosäätiön ylläpitämä Taidemuseo Eemil hakee yhteistyökykyistä, luovaa ja rohkeasti erilaisiin tehtäviin tarttuvaa museoamanuenssia. Museoamanuenssin tehtäviin kuuluu taidenäyttelytyö, yleisötyö ja tiedotus, arkiston- ja kirjaston hoito sekä erilaiset projektit. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Työhön sisältyy esimiesvastuuta. Pienessä taidemuseossa työtehtävät ovat vaihtelevia ja työtä tehdään myös viikonloppuisin. Taidemuseossa työskentelee museoamanuenssin lisäksi museonjohtaja. Taidemuseon kiinteistönhoidosta ja siivouksesta vastaa Lapinlahden kunta.

Museoamanuenssin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (pääaineena esim. taidehistoria tai taidekasvatus), museologian perusopinnot ja museoalan työkokemus. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä fyysiseen työhön. Arvostamme itsenäistä työotetta, kielitaitoa, hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiutta oppia uutta.

Sähköinen hakemus ja CV tulee toimittaa 20.1.2021 mennessä osoitteeseen . Työ alkaa maaliskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Riitta Marin  ja 040 187 2678 (puhelimitse tavoitettavissa 7.1.2021 alkaen to-pe klo 11-16).

Halosten Museosäätiön tehtävänä on edistää taiteen harrastusta, vaalia Halosen taitelijasuvun taidetta ja harjoittaa taidemuseotoimintaa Lapinlahdella. Peruskorjattu Taidemuseo Eemil on avattu yleisölle helmikuussa 2017. Halosten Museosäätiö täyttää 50 vuotta vuonna 2021. Lisätietoja säätiöstä ja taidemuseosta: https://www.eemil.fi.