Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi Tampereen taidemuseoon

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut/Tampereen taidemuseo

Museoamanuenssi 1-396-19

Tampereen taidemuseo on Suomen 3. vanhin taidemuseo joka hallinnoi ja hoitaa Suomen 2. suurinta julkista taidekokoelmaa ja on vastannut Pirkanmaan aluetaidemuseon toiminnasta vuodesta 1980 alkaen.

Aluetaidemuseon toiminnasta vastaavan amanuenssin eläköityessä etsimme joukkoomme amanuenssia, jolla on ylempi korkeakoulututkinto pääaineena taidehistoria tai taiteentutkimus. Etsimällämme henkilöllä on monipuolinen taidemuseoalan työkokemus ja innostus ja kiinnostus tallentaa ja tutkia Pirkanmaan kuvataiteen perintöä ja nykytaiteen ilmentymiä toiminta-alueella. Aluetaidemuseotyössä B-ajokortti on välttämätön.

Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista taiteen ja sen ilmiöiden tuntemusta ja itsenäistä työotetta. Työ edellyttää hyviä ICT-taitoja, hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja, sekä kiinnostusta oman työn ja Tampereen taidemuseon toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju puh. 040 801 6665, sähköposti muotoa etunimi

Hakuaika päättyy 21.10.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.