Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi Vihdin kunta

Museoamanuenssi

Vihdin kunta, Sivistyskeskus, Museo

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tule amanuenssiksi Vihdin kulttuurihistorialliseen paikallismuseoon. Etsimme museoamanuenssia osaksi pientä, aktiivista ja innostunutta työyhteisöämme.
Olethan kokenut museoalan moniosaaja, jolla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja museologian perusopinnot suoritettuna. Amanuenssin tehtävä sisältää kokoelmatyötä, näyttelyiden ja tapahtumien järjestämistä, asiakaspalvelua sekä erilaisia toimistotöitä.
Arvostamme kehittämishalua, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä erityisesti positiivista ja joustavaa palveluasennetta.

Pyydämme liittämään opintotodistukset sekä CV:n liitetiedostona hakemukseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haastattelut tehtävään ovat 14.11.2017 klo 14-16 Vihdin museolla osoitteessa Kirkkoniementie 1, 03400 Vihti.

Haku päättyy: 10.11.2017 klo 12.00

Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Lisätietoja antaa museonjohtaja Heidi Tammelin puh. 09 4258 3185.