Työpaikkailmoitus

Museoassistentti Joensuun museoihin

Joensuun museoissa on haettavana

MUSEOASSISTENTIN tehtävä 1.11.2021 alkaen

Joensuun museot käsittävät Joensuun taidemuseon, Pohjois-Karjalan museon ja Joensuun Bunkkerimuseon. Lisäksi museot vastaavat Tuupovaarassa sijaitsevan Galleria Annamaijan toiminnasta. Joensuun museot toimivat Pohjois-Karjalan alueellisena vastuumuseona.

Etsimme Joensuun museoille tiedotus- ja markkinointiosaajaa, jonka tehtävänä on kehittää museoiden tiedotusta ja näkyvyyttä niin somemaailmassa kuin muunkin median osalta yhdessä museoiden henkilökunnan kanssa. Museoassistentti huolehtii museoiden mediatiedotteista, tiedotustilaisuuksien järjestelyistä, nettisivujen päivittämisestä, tiedotuskuvien ottamisesta ja kuvankäsittelystä sekä yhteydenpidosta erilaisiin medioihin. Lisäksi hän osallistuu taidemuseon asiakaspalveluun. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputehtäviä. Tehtävän sijoituspaikka on Joensuun taidemuseo.

Tehtävänhoidossa on keskeistä kokemus ja soveltuvuus markkinointi- ja tiedotustoimintaan, hyvät ict-taidot, monipuolinen kokemus sähköisen median käytöstä, kuvankäsittelystä ja erilaisista ohjelmista. Lisäksi edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, soveltuvuutta ryhmätyöhön, esiintymistaitoa, sähköisen median hallintaa, paineensietokykyä sekä soveltuvuutta asiakaspalveluun.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi AMK -tutkinto tai muu korkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus markkinointi-, tiedotus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kuvataiteen ja museoalan tunteminen lasketaan eduksi. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan, 2292,25 €

Tehtävä täytetään 01.11. 2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 7.10.21 klo 12.00. Haastattelut toteutetaan 12.10.21