Työpaikkailmoitus

Museoassistentti

Joensuun museoissa  (Joensuun taidemuseo ja Pohjois-Karjalan museo) on haettavana

MUSEOASSISTENTIN tehtävä

Museoassistentti vastaa Joensuun museoiden markkinoinnista, tiedotustoiminnasta, sosiaalisen median kanavista yhteistyössä museoiden ammatillisen henkilökunnan kanssa sekä osallistuu taidemuseon asiakaspalvelutehtäviin.

Palvelussuhde: Toistaiseksi voimassa oleva tehtävä

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus markkinointi-, tiedotus- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Tehtävänhoidossa on keskeistä työkokemus markkinointi- ja tiedotustoiminnasta, erityisesti erilaisesta sähköisen median hallinnasta. Lisäksi edellytetään kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvät ict-taidot. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, soveltuvuutta ryhmätyöhön, esiintymistaitoa sekä paineensietokykyä. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Palkkaus on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen   2090,00 ?

Työpaikkamme ovat savuttomia. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy torstaina 28.5. klo 15.00. Haastattelu järjestetään tiistaina 2.6. 2020.

tehtäviä haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/toihin-kaupungille , josta löytyy myös täydellisen hakuilmoitukset  ja sähköinen hakemuslomake.

Tehtävistä antaa lisätietoja virka-aikana museonjohtaja Tarja Raninen-Siiskonen puh. 050 405 9079, sähköposti: <mailto:>.