Työpaikkailmoitus

Museoavustaja Tampereen historiallisiin museoihin

Museokeskus Vapriikki on Suomen suurimpia museoita, edelläkävijä, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ja kiinnostavista kansainvälisistä näyttelyistään. Vapriikki on myös monipuolinen kokous- ja tapahtumakeskus, jossa vierailee vuosittain noin 350 000 kävijää, heistä museovieraita on noin 200 000. Vapriikissa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle ja siellä toimivat myös Postimuseo ja Suomen jääkiekkomuseo.

Haemme museoavustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Museoavustajana työskentelet Vapriikin asiakaspalvelutiimissä ja tarvittaessa myös Museo Milavidassa. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, pääsylippujen myynti, näyttelyiden valvonta ja niiden siisteyden ylläpito, esineiden ja asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen, kokousasiakkaiden opastaminen ja neuvonta kokoustilojen ja AV-laitteiden käytössä, avustavat tehtävät museokaupassa, tilamuokkauksiin osallistuminen sekä muut avustavat tehtävät. Lisäksi toimit tarvittaessa asiakaspalvelun työnjohtajana ja palveluvastaavan sijaisena. Tehtävässä tarvitset vähintään perustason ICT-taitoja (Office365). Tehtävään kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään toiseen asteen ammattitutkinto, esim. matkailualalta, kokemus asiakaspalvelutyöstä ja sujuva englannin kielen taito asiakaspalvelutilanteissa.

Eduksi luetaan aiempi työskentely museossa, laajempi suullinen ja kirjallinen kielitaito (esim. ruotsi, saksa) sekä voimassa oleva B-ajokortti.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2114,80 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Mervi Oksanen, puh. 041 731 3212 tai sähköposti .

Hakuaika päättyy 20.11.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, .

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja:
http://www.tampere.fi