Työpaikkailmoitus

Museokortin museokoordinaattori

Töitä tarjolla: Museokortti etsii museokoordinaattoria
Nyt on tilaisuus päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta.

Etsimme innokasta tekijää, joka vastaa Museokortin ja museoiden yhteistyöstä, kortin näkyvyydestä yli 230 museossa ja organisoi tapahtumia, esimerkiksi Museokortti-klubeja.

Työ on käytännössä viestintää, museoiden palvelua, organisointia, ideointia ja yllättäviinkin tilanteisiin reagoimista. Museokoordinaattori innostaa museoita ja huolehtii siitä, että Museokortti-kävijöiden asiakaskokemus museokohteissa on mahdollisimman hyvä ja konseptin mukainen. Hän on museoiden Museokortti-yhteyshenkilö.

Oletko sinä uusi museokoordinaattorimme?

  *   Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää, organisointikykyä ja huumorintajua.
  *   Olet sujuva viestijä, joka pärjää puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa.
  *   Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen, vastuulliseen työskentelyyn ja valmiutta toimia digitaalisten järjestelmien ja laitteiden kanssa.
  *   Ymmärrät museoiden toimintaa ja kulttuurialaa.
  *   Siedät myös rutiineita.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta Museokorttia mukavassa, start up -henkisessä työyhteisössä. Työsuhde Suomen museoliitto ry:n omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa on ensi vuoden loppuun (31.12.2017) saakka jatkuva määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ma 19. syyskuuta otsikolla ”MUSEOKOORDINAATTORIKSI” osoitteeseen tiedostot (a) museot.fi. Mahdollisia työnäytteitä voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Kokopäiväinen työ alkaa viimeistään 1. marraskuuta tai mahdollisimman pian. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa.

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. Vuoden voimassaoleva yli 230 museon yhteislippu löytyy jo 75 000 suomalaisen lompakosta.

LISÄTIETOJA: http://museot.fi/museokoordinaattori