Työpaikkailmoitus

Museolehtori Gallen-Kallelan Museoon

Gallen-Kallelan Museo on Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiön ylläpitämä kulttuurihistoriallinen museo, joka on avattu yleisölle vuonna 1961. Säätiön tarkoituksena on taidemaalari, professori Akseli Gallen-Kallelan taiteen vaaliminen ja yleisön mielenkiinnon vireilläpitäminen sitä kohtaan.

Haemme museolehtoria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yleisötyön suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi viestintä – myös museon some-kanavilla, mukaan lukien Akseli ja Mary Gallen-Kallelan FB-sivut – sekä markkinointiin osallistuminen.

Työsuhde alkaa 1.3.2018. Tehtävä on kokopäiväinen 36 h 15 min/vko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen museoalan työehtosopimuksen perusteella.
Tehtävään edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä monipuolista kokemusta museoalalta. Eduksi lasketaan kokemus tiedotuksesta ja sosiaalisen median monipuolisesta käytöstä sekä Akseli Gallen-Kallelan taiteen ja 1800-1900 -lukujen vaihteen taiteen tuntemus. Tehtävään valittavalta odotetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ideointi- ja organisointikykyä, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä tavoitteellinen työote. Työ edellyttää digitaalisen työympäristön monipuolista hallintaa sekä erinomaista suomen ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteeseen otsikolla ’museolehtori’ 31.1.2018 klo 16 mennessä.
Liitteet: CV, tutkintotodistukset, kelpoisuutta osoittavat todistukset.
Lisätietoja antaa museonjohtaja Tuija Wahlroos puhelimitse (09-84923410) klo 10-11 välisenä aikana tai sähköpostitse

Tuija Wahlroos
Museonjohtaja

09 8492 3410